Η Εταιρεία


 

WE LOVE COFFEE ..!!!!

 

Αυτή είναι η λέξη που αγαπάμε και μοιραζόμαστε ο ένας με τον άλλον… !

Το My Friends Café αποτελεί μία οικογενειακή επιχείρηση και λειτουργεί από το 2010. Είναι ένα Espresso bar, μοναδικό στο είδος του καθώς σερβίρει μόνο απο τους καλύτερους καφέδες Arabica που καβουρδίζονται από εμάς καθημερινά. Εισάγουμε μόνο ARABICA πράσινο καφέ από όλο τον κόσμο και μόνο Specialty ποικιλίες. Ο καφές καβουρδίζεται καθημερινά, προκειμένου να έχουμε την καλύτερη ποιότητα και φρεσκάδα για τους πελάτες μας. Δεν χρησιμοποιούμε καθόλου συντηρητικά και χημικές ουσίες κατα την παρασκευή ή κατά την συσκευασία του καφέ μας.

Απολαύστε τον καλύτερο καφέ και στο σπίτι σας. Ζητήστε μας να σας αλέσουμε το χαρμάνι της αρεσκείας σας.!!

Το My Friends Cafe είναι το ιδανικό μέρος για να απολαύσεις το πρωινό σου καφέ, να παρακολουθήσεις τις τελευταίες ειδήσεις ή να πάρεις ένα γρήγορο γεύμα.

Η καθημερινή ζωή στο My Friends Café είναι απολαυστική, γεμάτη πάθος για καφέ με φίλους, την οικογένεια και τους συναδέλφους σας.

Το My Friends Cafe επίσης προσφέρει ποικιλία από σαλάτες, μπαγκέτες, club σάντουιτς, γλυκά και πολλά άλλα. Χαλαρώστε με μια εφημερίδα ή ένα περιοδικό και απολαύστε τον γκουρμέ καφέ σας.

Έτσι, είτε είναι πρωί, απόγευμα,

βράδυ ή αργά το βράδυ, είστε ευπρόσδεκτοι

στο My Friends Café!!